Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Win een GeckoCover voor de Samsung Galaxy Note 10.1

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 13:01 CategorieActies

Afgelopen week hebben we na een aantal uitgebreide close-up artikelen onze complete review van de Samsung Galaxy Note 10.1 gepubliceerd. Hierin kun je teruglezen wat Sam’s bevindingen zijn van onder meer de S-Pen stylus, de multitask mogelijkheden en de prestaties van Android 4.0 Ice Cream Sandwich in combinatie met de TouchWiz interface van Samsung.

Geef je beoordeling

Nou is natuurlijk niet alleen onze mening van belang, ook die van jou is voor vele zoekende consumenten interessant. Daarom hebben we bij alle tablets in onze tablet database de mogelijkheid toegevoegd om je eigen review achter te laten, zo ook bij de Galaxy Note 10.1. Op de productpagina van de tablet kun je de pluspunten, minpunten en conclusies omschrijven. Daarnaast kun je een cijfer achterlaten waarmee er bij meerdere cijfers een gemiddelde beoordeling berekend wordt.

Win een cover voor de Galaxy Note 10.1

Als je een Galaxy Note 10.1 hebt dan is het achterlaten van een korte review een kleine moeite, maar deze week belonen we het met een cover voor je tablet. Wanneer je deze week jouw review achterlaat op de productpagina van de Galaxy Note 10.1 maak je kans op de GeckoCover die we onlangs aan een review onderworpen hebben.

De actie loopt tot komende zondag (14 oktober) 18.00 en de winnaar zal willekeurig gekozen worden uit alle mensen die een review achtergelaten hebben met een geldig e-mail adres.

Winnaar: Inmiddels is de winnaar bekend! De cover is gewonnen door Kathleen. Zij heeft haar review achtergelaten op deze pagina.

  • Delen:

Reacties

 1. anita roelfsema
  09 oktober, 2012 om 13:06

  helemaal geweldig zou dit zijn!

  • Martijn Chel
   09 oktober, 2012 om 15:49

   Dan moet je wel een review achterlaten he :)

 2. kathleen
  10 oktober, 2012 om 9:51

  Ben zeer tevreden over de samsumg galaxy note 10.1 !
  De stylus is zeer makkelijk in gebruik, ben grote fan van de mogelijkheid om 2 dingen tegelijk te kunnen doen (vrouw ;))
  Maar wat voor mij echt de doorslag gaf was de mogelijkheid om uit te breiden in geheugen en er usb op aan te sluiten. Dit geeft gewoon meer opties en het gevoel van een echte pc.
  Handig en snel in gebruik, goede handleidingen bij elk programma. Moest ik nog student zijn had dit een super uitvinding geweest voor schema’s en notities, nu is het meer ter ontspanning.
  Mooi toestel, echter nood aan een goede cover ter bescherming.

  • Martijn Chel
   10 oktober, 2012 om 9:54

   Beste Kathleen,
   Plaats de review even op de productpagina, zoals omschreven in het artikel. Dan maak je kans.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.