Win een GeckoCover voor de Samsung Galaxy Note 10.1

09 oktober 2012 1 Minuut 4 Reacties
galaxy-note-cover

Afgelopen week hebben we na een aantal uitgebreide close-up artikelen onze complete review van de Samsung Galaxy Note 10.1 gepubliceerd. Hierin kun je teruglezen wat Sam's bevindingen zijn van onder meer de S-Pen stylus, de multitask mogelijkheden en de prestaties van Android 4.0 Ice Cream Sandwich in combinatie met de TouchWiz interface van Samsung.

Geef je beoordeling

Nou is natuurlijk niet alleen onze mening van belang, ook die van jou is voor vele zoekende consumenten interessant. Daarom hebben we bij alle tablets in onze tablet database de mogelijkheid toegevoegd om je eigen review achter te laten, zo ook bij de Galaxy Note 10.1. Op de productpagina van de tablet kun je de pluspunten, minpunten en conclusies omschrijven. Daarnaast kun je een cijfer achterlaten waarmee er bij meerdere cijfers een gemiddelde beoordeling berekend wordt.

Win een cover voor de Galaxy Note 10.1

Als je een Galaxy Note 10.1 hebt dan is het achterlaten van een korte review een kleine moeite, maar deze week belonen we het met een cover voor je tablet. Wanneer je deze week jouw review achterlaat op de productpagina van de Galaxy Note 10.1 maak je kans op de GeckoCover die we onlangs aan een review onderworpen hebben.

De actie loopt tot komende zondag (14 oktober) 18.00 en de winnaar zal willekeurig gekozen worden uit alle mensen die een review achtergelaten hebben met een geldig e-mail adres.

Winnaar: Inmiddels is de winnaar bekend! De cover is gewonnen door Kathleen. Zij heeft haar review achtergelaten op deze pagina.

Reacties (4)