Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 8 en Windows Phone 8 synchroniseren met applicatie

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2012, 14:40 CategorieApplicaties

Windows 8 voor tablets, laptops en PC’s is sinds vorige week te koop en Windows Phone 8 voor smartphones zal vandaag officieel gelanceerd worden door Microsoft. Om ervoor te zorgen dat al je bestanden en media gesynchroniseerd worden tussen een Windows 8 en een Windows Phone 8 apparaat heeft Microsoft vandaag een nieuwe applicatie gelanceerd.

De applicatie is gratis te downloaden in de Windows Store en kan geïnstalleerd worden op alle versies van Microsoft’s nieuwe besturingssysteem, waaronder Windows RT. Eenmaal geïnstalleerd is het mogelijk op content als video’s, muziek en foto’s te synchroniseren met je smartphone die op Windows Phone 8 draait. Ook moeten applicaties en gegevens van applicaties eenvoudig uit te wisselen zijn. Je kunt deze media simpelweg overzetten of synchroniseren en ook andersom, vanaf je smartphone richting je tablet, laptop of PC is mogelijk.

De applicatie is helaas niet geschikt voor eerdere versies van het besturingsssyteem. Microsoft presenteert de mobiele versie van het besturingssysteem vanavond en de eerste toestellen met Windows Phone 8 moeten binnenkort in de winkels verschijnen.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe features en functies binnen het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, en alle verschillende versies die uitgebracht worden, vind je in onze Windows 8 Gids.

  • Delen:

Reacties

  1. R. Timmermans
    27 november, 2012 om 15:13

    Héél modern, die synchronisatie met sociale media, maar wanneer je van gemakkelijk houdt, kijk dan ook eens naar Akruto.com Héél gemakkelijk, gewoon synchroniseren zoals vroeger met activeSync, maar dan via je eigen WiFi.
    Ook geen “Big Brother”-gedoe, wat mij persoonlijk erg aanspreekt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.