Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zelf te ontwerpen EGOsketch beschermhoes voor iPad mini en iPad 4

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2012, 11:49 CategorieAccessoires

Afgelopen zomer introduceerde het Nederlandse bedrijf EGOsketch zelf te ontwerpen sleeves (beschermhoezen) voor de iPad en niet veel later werden ook een aantal populaire Android tablets aan het assortiment toegevoegd. Vandaag komen er weer een aantal opties bij en wel voor de eerder deze week aangekondigde iPad Mini en vierde generatie iPad modellen.

EGOsketch iPad Mini en iPad 4 sleeve

Als eerste bedrijf biedt EGOsketch de mogelijkheid persoonlijke hoezen voor de iPad Mini en iPad 4 te ontwerpen. Op de website van het bedrijf kun je volledig naar eigen wens Sleeves ontwerpen. In de design tool kun je zelf afbeeldingen uploaden, en teksten en achtergrondkleuren toevoegen. EGOsketch bedrukt vervolgens de hoes met een moderne techniek: onder hoge druk met hoge temperatuur wordt het ontwerp rechtstreeks in de vezels van de stof geperst.Na afkoelen sluiten de vezels, waardoor de print voor altijd is opgenomen in de stof. Daarna worden de hoezen met de hand in Nederland in elkaar gezet.

Collega Sam heeft onlangs een zelf een EGOsketch sleeve mogen ontwerpen en daar een uitgebreide video over gemaakt, van het online ontwerpen tot het eindresultaat. Bekijk de video en zijn mening over de kwaliteit van de sleeve in dit artikel.

Prijs en bestellen

De EGOsketch Sleeve is vanaf nu via de website van het bedrijf precies op maat verkrijgbaar voor iPad mini en iPad 4. De zelf te ontwerpen beschermhoes kost 49 euro (inclusief verzendkosten). Nadat de order is geplaatst wordt de sleeve binnen twee werkdagen verzonden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.