Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo breidt aantal zenders voor iOS en Android Live TV apps uit

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2012, 9:54 CategorieAndroid

Tegelijk met de lancering van de nieuwe versie (3.0) voor iOS heeft Ziggo het aantal live te bekijken zenders voor zowel iOS als Android uitgebreid van 14 naar 24 voor klanten met TV Standaard, naar 27 voor klanten met TV Plus en naar 28 voor klanten met TV Extra. Behalve de uitbreiding van het aantal zenders heeft Ziggo ook de integratie met Twitter verbeterd.

Twitter Integratie

Middels de betere Twitter integratie is het nu onder andere mogelijk gebruik te maken van de Twitterswipe-functie. Hiermee kun je swipen door de actuele Tweets die andere de wereld in sturen over het TV programma waar je op dat moment naar kijkt. Wil je zelf anderen laten weten waar jij naar kijkt of wat je van een programma vindt dan kan dat ook via Twitter, Facebook of e-mail.

Ziggo live TV zenders

Het kan enkele dagen duren voordat alle nieuwe zenders op alle apparaten zichtbaarbaar zijn, maar zodra dit het geval is heb je, afhankelijk van je abonnement, toegang tot de volgende zenders;

 • Nederland 1
 • Nederland 2
 • Nederland 3
 • RTL4
 • RTL5
 • SBS6
 • RTL7
 • Veronica
 • Net5
 • RTL8
 • National Geographic Channel
 • Eurosport
 • BBC 1 TV
 • BBC 2 TV
 • Discovery Channel
 • AnimalPlanet/TLC
 • Disney Channel
 • Comedy Central
 • CNN
 • Eén
 • CANVAS
 • MTV
 • Ziggo Xite
 • Ziggo TV
 • Eurosport 2 bij TV Plus
 • Nick Jr. bij TV Plus
 • Humor 24 bij TV Plus
 • Comedy Central Extra bij TV Extra

Naast de live te bekijken TV zenders krijg je middels de Ziggo app toegang tot een uitgebreide TV gids, kun je het laatste entertainment nieuws bekijken en krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan on-demand materiaal.

Vereisten

Via de Live TV kijken apps voor Android en iOS is het mogelijk om op maximaal drie verschillende apparaten tegelijkertijd naar live TV uitzendingen te kijken. De app is geschikt voor alle iPad uitvoeringen en Android tablets met Android versie 3.0 of hoger. Ziggo geeft streams door met een bandbreedte variërend van 800Kb/s tot 1,5 Mb/s. De app is gratis maar om live TV te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over televisie en internet van Ziggo en het apparaat eenmalig registreren via Mijn Ziggo.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.