Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

75 euro terug bij aankoop van een Samsung Galaxy Note 10.1

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2012, 13:51 CategorieActies

Vorige week verscheen er in de folder van Dixons al een actie waarbij je 75 euro terug zou krijgen bij aankoop van een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet maar op de website zelf was niks te vinden en ook andere winkels vermeldden de actie niet. Inmiddels heeft Samsung de actie officieel gecommuniceerd en krijg je bij veel winkels 75 euro retour bij aanschaf van de tablet.

Bij onder meer Wehkamp, BCC, Dixons, Tabletcenter en Saturn wordt de actie gecommuniceerd waardoor je recht hebt op de 75 euro retour. Na aanschaf van het product (elke model is mogelijk) ga je naar www.samsung.com/promotion, klik op promotie, print het online aanmeldformulier uit en vul deze in. Stuur het ingevulde aanmeldformulier, samen met een kopie van de aankoopbon uiterlijk voor 15 februari 2013 richting Samsung. Vervolgens wordt er 75 euro teruggestort op je rekening. De actie loopt tot en met 31 januari 2013.

Overigens heeft Wehkamp de komende vier dagen een actie lopen waarmee je ook tot 15 procent korting krijgt op andere producten, waaronder verschillende tablets.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1. Ook hebben we onlangs een uitgebreide review van de Galaxy Note 10.1 gemaakt waarin alle belangrijke features en functies behandeld worden.

  • Delen:

Reacties

 1. P van Hoeflaken
  24 januari, 2013 om 15:53

  Geachte Heer,

  Ik hebt op 27-11-2012 een tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 gekocht bij de mediamarkt ,al de papieren naar jullie opgestuurd met rekening en al,maar tot nu toe nog niks van jullie gehoord en ook die 75 euro niet ontvangen graag een reaktie.

  Met vriendelijke groet
  Petra van Hoeflaken .

  • Martijn Chel
   24 januari, 2013 om 16:11

   Ik hoop niet dat je ze naar ons hebt opgestuurd :) Wij zijn Samsung namelijk niet hè.. Laat dat duidelijk zijn.

 2. Saskia
  13 februari, 2013 om 13:32

  Ik heb op 23-01-2013 een samsung galaxy gekocht en heb vervolgens de aankoopbon en het ingevuld formulier naar jullie opgestuurd. Tot op heden heb ik geen reactie ontvvangen, noch de toegezegde 75 euro.
  Graag ontvangen meer info over het storten van het geld

  • Martijn Chel
   13 februari, 2013 om 15:20

   Zoals hierboven al aangegeven. Wij hebben niks met deze actie te maken. Neem contact op met Samsung.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.