Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Adobe Photoshop Touch geoptimaliseerd voor 7 inch Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2012, 11:41 CategorieAndroid

Adobe introduceerde eind vorig jaar een aantal Touch applicaties voor Android tablets waarmee je foto’s kunt bewerken, kunt schetsen, vectors kan maken, websites en apps kunt ontwikkelen en collage’s aan kunt maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Photoshop Touch applicatie, een uitgeklede en voor tablets geoptimaliseerde versie van Photoshop voor de desktop.

Photoshop Touch voor Android

De Photoshop Touch applicatie voor Android tablets biedt onder meer de mogelijkheid lagen aan te maken, afbeeldingen via Google, je camera of social media direct te gebruiken, bestanden te delen via social media, effecten, brushes en filters te gebruiken, en teksten te stylen en bewerken. Onderstaande video toont de mogelijkheden van Adobe Photoshop Touch.

Geoptimaliseerd voor 7 inch tablets

Deze week heeft Adobe een update voor de Photoshop Touch applicatie uitgerold waarmee de app ook geoptimaliseerd is voor 7 inch tablets. Wel moet je hiervoor een 7 inch tablet met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels of hoger hebben. Onder meer de Google Nexus 7 is vanaf heden dus geschikt voor het middels Photoshop Touch bewerken van afbeeldingen. Naast de optimalisering voor 7 inch tablets heeft Adobe een aantal andere wijzigingen doorgevoerd. Deze wijzigingen bevatten aanpassingen voor betere prestaties, een vloeiendere weergave van kwasten en lijnen, extra effecten als Lens Flare en Stamp Pattern, en verbeterde social media integratie.

De Photoshop Touch applicatie voor Android kost 7,99 euro en kan gedownload worden uit de Google Play Store.

Via: Android Police

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.