Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.2.1 update rolt uit naar de Google Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2012, 11:08 CategorieAndroid

Niet lang na de uitrol van Android 4.2 Jelly Bean voor de Google Nexus 7 tablet komt Google wederom met een update. Nederlandse bezitters van de Nexus 7 krijgen inmiddels de melding dat de tablet voorzien kan worden van Android 4.2.1 Jelly Bean. Het gaat om een kleine update met een aantal bugfixes, waaronder de bug waardoor de maand december verdwenen is.

In de Personen applicatie binnen Android 4.2 Jelly Bean was Google vergeten de maand december toe te voegen waardoor er bijvoorbeeld geen verjaardagen die in december plaatsvinden aangemaakt konden worden. Dit is de belangrijke verbeteringen binnen Android 4.2.1. De update brengt verder kleine bugfixes en geen grote wijzigingen. De update met een grootte van 1.1Mb wordt Over The Air aangeboden waardoor er een automatische melding op het scherm van je Google Nexus 7 verschijnt.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean is de meest recente grote Android update en brengt een aantal belangrijke vernieuwingen. Zo heeft Google de mogelijkheid toegevoegd om gebruikersaccounts aan te maken, is de Dagdromen screensaver functie toegevoegd, is Google Now uitgebreid en verbeterd, en krijg je de mogelijkheid om widgets op je lockscreen te plaatsen. Meer informatie over alle nieuwe functies vind je in onze Android 4.2 Jelly Bean review.  • Delen:

Reacties

  1. Sander
    28 november, 2012 om 12:16

    Got IT!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.