Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Angry Birds Star Wars nu beschikbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2012, 11:06 CategorieAndroid

Game ontwikkelaar Rovio heeft vandaag een nieuwe versie van de populaire Angry Birds game gelanceerd. Angry Birds Star Wars is zoals de naam al aangeeft geïnspireerd door de Star Wars saga en reeds te downloaden op smartphones en tablets die draaien op Android en iOS. De game is gratis voor Android gebruiker, terwijl de iOS versie 2,69 euro kost.

Het Angry Birds spel heeft een Star Wars make-over gekregen waardoor de hoofdpersonen (de vogels) nu veel gelijkenissen vertonen met de hoofdrolspelers uit de Star Wars films. Daarbij is de omgeving waarin de game geplaatst is vormgegeven met bekende elementen uit de films. Er zijn echter ook nieuwe functies aan de game toegevoegd die gerelateerd zijn aan Star Wars. Zo hebben de vogels extra krachten of wapens (lightsaber) om de levels soepel door te komen en is zwaartekracht iets dat deze keer ontbreekt waardoor het spel net wat lastiger wordt.

De game bestaat uit 80 levels, maar mocht je daar niet genoeg aan hebben kun je ook nog een in-game aankoop doen waarmee je 40 extra levels met Jedi-meester Yoda krijgt.

Downloaden

De Angry Birds Star Wars game is vanaf nu te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. De Android versie is gratis maar bevat advertenties, maar je kunt ook de HD variant zonder advertenties aanschaffen voor 2,88 euro. De iOS variant voor de iPhone kost 0,89 euro en de iPad versie is voor 2,69 euro te downloaden. Een variant voor Windows Phone 8 wordt later verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.