Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad 4 en iPad Mini nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2012, 9:44 CategorieApple

Sinds vorige week zijn de nieuwe iPad Mini en iPad 4 al te pre-orderen in Nederland, maar vanaf vandaag verschijnen beide tablets ook in de winkels. Vanmorgen stonden er al verschillende rijen bij premium Apple resellers en bij de Apple Store in Amsterdam maar het is nog niet duidelijk of er deze keer minder of meer interesse is voor de nieuwe tablets van Apple.

iPad Mini

De iPad Mini krijgt waarschijnlijk de meeste aandacht maar zal ook het lastigst te vinden zijn, zo bleek uit informatie die we gisteren van een aantal grote premium resellers kregen. Voornamelijk de zwarte variant in een 32GB of 64GB versie is beschikbaar in Nederland maar helaas zijn ook deze voorraden nogal beperkt. Wil je er snel een hebben dan zul je nu richting een van de premium resellers moeten gaan die hun deuren vanaf 10.00 openen.

Van de iPad 4 (vierde generatie) worden meer exemplaren verwacht maar aangezien dit geen drastische update is van de vorige generatie iPad zal het voor dit model vandaag waarschijnlijk minder storm lopen.

Meer informatie

Mocht je niet in de rij willen staan en geduldig op je nieuwe iPad willen wachten dan vind je hier een overzicht van online winkels waar de iPad Mini en iPad 4 te bestellen zijn of ergens in de komende dagen zullen verschijnen.

Meer informatie, alle specificaties en de laagste prijzen van de nieuwe producten vind je op de productpagina van de Apple iPad Mini en Apple iPad 4.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.