Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verkoopt in drie dagen 3 miljoen iPad Mini en iPad 4 tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2012, 14:50 CategorieApple

Sinds vorige week vrijdag, vroeg in de ochtend, gingen de nieuwe iPad Mini en de vierde generatie iPad in de verkoop in Nederland. Hoewel de rijen wat kleiner leken dan bij voorgaande lanceringen en de voorraad bij veel verkooppunten minimaal was lijkt Apple toch weer succes geboekt te hebben met de nieuwe producten. Er zouden namelijk al 3 miljoen iPads verkocht zijn.

Tegenover BusinessWire laat Apple vandaag weten dat er in de eerste drie dagen dat de producten te koop zijn drie miljoen exemplaren over de toonbank gegaan zijn. Helaas wordt er niet gemeld hoeveel exemplaren van welk model verkocht zijn, maar gezien de aandacht die uitgaat naar de iPad Mini en de relatief kleine update die de iPad 4 met zich meebrengt lijkt de iPad Mini de hoofdverantwoordelijke voor deze aantallen te zijn.

Dit is een nieuw record voor de fabrikant uit Cupertino. Van de derde generatie iPad werden namelijk 1.5 miljoen stuks verkocht in het eerste weekend. Overigens gaan deze verkoopaantallen alleen nog over de Wifi-only varianten, net als de verkochte modellen van de afgelopen drie dagen. De 3G/4G varianten verschijnen later deze maand pas.

Eerste indrukken

Collega Sam heeft sinds vrijdag ochtend ook een iPad Mini in zijn bezit. Zijn eerste ervaringen en indrukken van de iPad Mini, inclusief uitgebreide video, vind je in dit artikel.

Meer informatie

Meer informatie, de laagste prijzen en alle specificaties vind je op de productpagina van de Apple iPad Mini en Apple iPad 4.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.