Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos 101 G10 XS met Coverboard keyboard te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2012, 19:17 CategorieAndroid

Eind september verscheen de Archos 101 XS tablet al in de webshop van Archos maar inmiddels is de tablet ook te koop bij een aantal Nederlandse winkels. Er zijn twee varianten gelanceerd; een model met een AZERTY keyboard en een QWERTY variant. Beide tablets zijn wat betreft de overige specificaties hetzelfde en kunnen met een keyboard dock uitgerust worden.

Archos 101 XS

De Archos 101 XS is het het topmodel van de Franse fabrikant en beschikt over een aantal interessante specificaties. Zo is de tablet uitgerust met een een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.5GHz OMAP 4470 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan SSD opslaggeheugen, een microSD card reader, een USB en HDMI poort en Bluetooth 4.0. Qua software is het apparaat uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het meest interessante is echter het meegeleverde Coverboard keyboard. Deze kan als keyboard voor je tablet gebruikt worden, kan de tablet onderweg voorzien van bescherming en plaatst je tablet in een hoek voor het comfortabel kijken van een film.

Inmiddels verschijnt de Archos 101 XS bij steeds meer Nederlandse winkels, waaronder Tabletcenter en MaxICT. Hou wel in de gaten dat er dus een AZERTY en een QWERTY variant te koop is. De adviesprijs bedraagt 379 euro voor de versie met dock maar de tablet wordt al voor 349 euro en minder aangeboden.

Archos G10 serie

Later dit jaar zal Archos ook een 8 inch (80 G10 XS), een 9.7 inch (97 G10 XS) en een 11.6 inch (116 G10 XS) model in de G10 serie lanceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.