Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos GamePad waarschijnlijk eind deze maand pas te koop

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2012, 12:43 CategorieAndroid

Eind augustus werd de Archos GamePad tablet al gepresenteerd maar we wachten nog steeds op de eerste voorraad. Tijdens de presentatie van de voor games geoptimaliseerde tablet gaf Archos aan dat het apparaat in september zou verschijnen maar dit werd al snel opgeschoven naar oktober. Oktober is inmiddels ook voorbij dus wordt het weer afwachten.

Op de Duitse prijsvergelijking website Idealo is de tablet deze week echter al opgedoken met een leverdatum van 27 november. De GamePad zou bij het Duitse Conrad te koop zijn maar is op de website van de winkel zelf nog niet te vinden. Verder kunnen we uit de informatie halen dat de tablet uitgerust wordt met 8GB aan opslaggeheugen en een prijs krijgt van 149 euro.

Archos GamePad

De Archos GamePad beschikt over fysieke knoppen die het spelen van Android games een stuk comfortabeler moeten maken. De tablet is uitgerust met een 7 inch display met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, een 1.5GHz dual-core processor en een Mali 400 grafische GPU voor optimale gaming prestaties. De tablet draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich met toegang tot de grote hoeveelheid games in de Google Play Store.

Hands-on video

Bekijk ook de eerste hands-on video’s van de Archos GamePad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.