Archos introduceert de 13.3 inch Arnova FamilyPad tablet

20 november 2012 1 Minuut 1 Reacties
Archos-FamilyPad

We hebben hem al een aantal keer voorbij zien komen, maar Archos heeft vandaag de nieuwe Arnova FamilyPad tablet dan ook officieel onthuld. Deze tablet is, zoals de naam al aangeeft, gericht op het gebruik door de hele familie. De tablet beschikt over een display van maar liefst 13.3 inch en kan daardoor volgens Archos door alle gezinsleden samen gebruikt worden. Gezinnen kunnen gezamenlijk digitale bordspellen spelen, films kijken, foto’s delen en verbinden met sociale netwerken.

Archos Arnova FamilyPad

De Archos Arnova FamilyPad beschikt echter niet over een hoge resolutie display. Het scherm heeft een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en maakt gebruik van een LCD paneel. Wel is het scherm uitgerust met 10-punts multitouch waardoor vier mensen tegelijkertijd een game zouden kunnen spelen.

Verder is de tablet uitgerust met een 1GHz ARM Cortex A8 processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, twee ingebouwde speakers, een microUSB 2.0 poort en een miniHDMI uitgang. Aan de voorzijde en achterzijde van de tablet bevindt zich een 2.0 megapixel camera. De tablet heeft een afmeting van 262 x 171 x 12.5 mm en weegt 1.3 kilogram.

Reacties (1)