Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert Speaker Dock voor de Archos G10 XS serie tablets

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2012, 18:55 CategorieAccessoires

Tijdens de lancering van de Archos 101 XS tablet werd er al kort over gesproken, maar Archos heeft vandaag het Speaker Dock dat speciaal voor de G10 XS serie tablets ontwikkeld is in Europa gelanceerd. Je kunt je G10 XS serie tablet in het dock plaatsen en vervolgens eenvoudig muziek die op je tablet staat weergeven via de ingebouwde 32 Watt speakers.

Het Archos Speaker dock beschikt over een slank design en een uitschuifbare gleuf waarin de tablets uit de G10 XS serie geplaatst kunnen worden. Wanner de tablet in het dock staat wordt deze automatisch opgeladen. Het dock beschikt ook over een volwaardige USB poort waarop je een USB harddisk of stick aan kunt sluiten voor toegang tot meer muziek, video’s en andere media. Via de website van Archos is de accessoire te koop voor net geen 150 euro.

Mocht je al een luidsprekersysteem hebben en puur een dock willen aanschaffen voor je G10 XS tablet dan kun je kiezen voor het Archos Docking Station. Dit dock beschikt over USB poorten om een USB stick of harddisk aan te sluiten en een RCA audiopoort om muziek via een extern audiosysteem weer te geven. Het Archos Docking Station zal later dit jaar verschijnen. Een prijs is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Nikita L
  16 november, 2012 om 23:54

  149EUR is iets anders dan net geen 300 euro, hoor. ;)

  • Martijn Chel
   16 november, 2012 om 23:56

   Nou, dan hebben ze die prijs na het bericht aangepast. Daar stond echt 299 euro en dat lieg ik niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.