ASUS geeft cadeaubon wanneer je voor 29 oktober een Nexus 7 gekocht hebt

08 november 2012 1 Minuut 13 Reacties
Google-Nexus-7-2

Eerder vandaag werd bekend dat ASUS vanaf volgende week een grote voorraad Nexus 7 tablets met 32GB aan opslaggeheugen in Nederland verwacht. Dit model zal voor dezelfde prijs (249 euro) als de huidige 16GB versie te koop zijn waardoor de kans groot is dat een aantal early adopters nogal teleurgesteld is. Gelukkig komt ASUS je tegemoet met een cadeaubon van 30 euro.

Cadeaubon van 30 euro

Wanneer je jouw Google Nexus 7 tablet met 16GB aan opslaggeheugen vóór 29 oktober aangeschaft hebt en de kassabon nog ergens hebt liggen kom je in aanmerking voor de cadeaubon van 30 euro. Deze is vervolgens te besteden in de ASUS Shop waar onder meer accessoires voor tablets en andere producten te vinden zijn. De tablet moet vóór 29 oktober gekocht zijn omdat op die dag de 32GB officieel door Google gepresenteerd werd en je dus, volgens ASUS, had kunnen weten dat het aanschaffen van de 16GB versie geen slim idee was.

Heb je dus voor 29 oktober een Google Nexus 7 tablet gekocht dan kun je terecht op deze actiepagina van ASUS waar je de genoemde stappen kunt volgen om de cadeaubon van 30 euro toegestuurd te krijgen.

Nexus 7 32GB versie

De Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen zal vanaf 15 november bij veel Nederlandse winkels verschijnen voor een prijs van 249 euro.

Michel, bedankt voor de tip

 

Reacties (13)