Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Taichi komt met N-Trig DuoSense stylus ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2012, 16:03 CategorieHardware

Met de komst van Windows 8 hebben we al heel wat aparte convertible en hybride tablets voorbij zien komen. Wellicht de meest aparte variant is de ASUS Taichi. Dit model beschikt namelijk over twee Full HD displays waarop tegelijkertijd gewerkt kan worden. Het display aan de achterzijde kan middels touch bediend worden maar beschikt tevens over stylus ondersteuning.

N-Trig stylus

ASUS heeft deze week wat meer informatie gegeven over de stylus, welke waarschijnlijk meegeleverd wordt. Het gaat namelijk om een actieve N-Trig DuoSense oplossing die, in tegenstelling tot de Wacom digitizer en stylus, over 256 drukniveau’s beschikt en een batterij nodig heeft om de pen te gebruiken. Daarbij beschikt de pen over twee knoppen die ingesteld kunnen worden voor een specifieke functie. Ook wordt er maar één digitizer gebruikt voor zowel de pen input als de 10-punts multitouch input.

ASUS Taichi

De ASUS Taichi verschijnt binnenkort in Nederland in twee varianten; een 11.6 inch model (Taichi 21) en een 13.3 inch model (Taichi 31). Beide modellen beschikken over twee Full HD IPS displays, een Intel Core i5 of i7 processor, 4GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, twee camera’s en Windows 8 als besturingssysteem. Voor dit alles moet je wel redelijk diep in de buidel tasten. De vanafprijs is namelijk 1.299 euro.

Via: Notebookitalia

 • Delen:
ASUS Taichi 21
Windows 8

Reacties

 1. Semih Yilmaz
  12 november, 2012 om 15:55

  Wanneer ASUS Taichi 31 Core i7 beschikbaar is ga ik m meteen halen!

 2. tuur
  04 maart, 2013 om 21:32

  NTrig is rommel
  Wacom boven alles

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.