Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS werkt aan Android 4.2 Jelly Bean update voor Transformer tablets

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2012, 11:52 CategorieAndroid

Nog maar een klein deel van de tot op heden gelanceerde tablets is voorzien van Android 4.1 Jelly Bean maar Google heeft alweer een nieuwe versie gelanceerd met de naam Android 4.2 Jelly Bean. ASUS is één van de fabrikanten die haar 2012 serie tablets al een Android 4.1 Jelly Bean update gegeven heeft en ook de Android 4.2 Jelly Bean update moet binnenkort verschijnen.

Update voor ASUS tablets

Androidplanet weet vandaag te melden dat de klantenservice van ASUS aan een klant heeft laten weten dat de update in ontwikkeling is. “We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van Android 4.2 voor onze tablets.” De vraag van de klant ging over de Transformer Prime, maar kijkend naar het antwoord wordt er gesproken over alle Transformer tablets (Transformer Pad 300, Transformer Prime en Transformer Pad Infinity) Het kan alleen, zoals we inmiddels weten, even duren voordat de update uitgerold wordt. ASUS geeft aan dat de update automatisch op je tablet zal verschijnen zodra deze beschikbaar is. Op zich goed nieuws, maar het blijft de klantenservice en daar komen vaak standaard reacties vandaan die niet perse op waarheid berust zijn. Maar, laten we hopen dat het klopt.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende nieuwe features, waarvan de mogelijkheid om gebruikersaccounts in te stellen wellicht de belangrijkste is. Elke gebruiker van de tablet kan hiermee zijn eigen profiel aanmaken, eigen apps downloaden en eigen instellingen gebruiken. Verdere nieuwigheden zijn de Dagdromen functie, een Swype keyboard en de mogelijkheid om widgets op je lockscreen te plaatsen. Bekijk de video waarin ik alle nieuwe features en functies binnen Android 4.2 Jelly Bean uitlicht.

 • Delen:

Reacties

 1. Sam Rijver
  17 november, 2012 om 12:14

  Krijgt de 101 ook 4.2?

  Dadumtsssk

 2. Sander
  17 november, 2012 om 17:14

  Voor mij alleen nog maar NEXUS NEXUS NEXUS 4.2 draait al!

 3. T.A Blet
  18 november, 2012 om 9:02

  Wel een update binnen vanochtend maar nog geen 4.2
  Een verbeterde 4.11 versie.
  De reacties op xda zijn voor het merendeel lovend.
  Iemand hier had laatst problemen met de backspace toets/functie.
  Dat probleem is denk ik opgelost.
  *****
  Asus is gewoon een topmerk met een voortreffelijke ondersteuning.
  Op naar 4.2!!

  • T.A Blet
   18 november, 2012 om 9:04

   Transformer Prime

 4. peter
  18 november, 2012 om 21:04

  Sinds een paar maanden een veel belovende TF300T. Veel problemen echter met het spontaan afsluiten / opnieuw opstarten, elke dag een paar keer. Op de transformer fora zijn er tig met hetzelfde probleem: hopen dat asus het snel oplost!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.