Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BeBook Touch: E-reader met Android, Wifi en E Ink display

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2012, 13:00 CategorieAndroid

Na de introductie van de BeBook Pure is er door het ICIDU team hard gewerkt aan het uitbreiden van het e-reader assortiment van BeBook. Deze week is dan ook een nieuwe e-reader aan het assortiment toegevoegd in de vorm van de BeBook Touch. Deze e-reader beschikt onder meer over Wifi en een E Ink display, en draait op het Android besturingssysteem.

BeBook Touch

De BeBook Touch is, zoals de naam al doet vermoeden, een e-reader met een capacitief E Ink aanraakscherm en beschikt over Pearl technologie voor extra contrast. Daarnaast is de BeBook Touch uitgerust met Wifi waarmee je het laatste nieuws kunt bekijken via het internet maar ook boeken kunt downloaden bij je favoriete winkel, en draait de BeBook op het Android besturingssysteem. De BeBook Touch heeft een ‘open’ structuur en dat betekent dat je zelf kunt bepalen waar je je boeken koopt. Het is ook mogelijk om via de Micr USB poort boeken over te zetten vanaf je PC.

De BeBook Touch is 9mm dik en weegt 186 gram. Daarnaast heeft de e-reader een rubberen behuizing zodat hij prettig in de hand ligt. Het interne geheugen is 4GB wat ruim voldoende is voor een uitgebreide bibliotheek aan boeken maar het geheugen is ook uit te breiden met een MicroSD kaart.

Prijs en beschikbaarheid

De BeBook Touch is vanaf vandaag beschikbaar via onder meer Dixons en Mycom voor 129 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.