Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Black Friday: Korting op Apple producten, waaronder de iPad

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2012, 10:34 CategorieApple

Het is vandaag de dag naar Thanksgiving en in de VS staat die dag inmiddels bekend als Back Friday. Op deze dag pakken alle grote winkelketens in de VS uit met interessante aanbiedingen, kortingen en deals. Nou is het echt een Amerikaanse traditie maar ook sommige bedrijven in Nederland doen er aan mee. Zo heeft Apple vandaag ook Black Friday acties voor Nederlanders.

Korting op iPads

Apple geeft vandaag via haar eigen Apple Store in Amsterdam, via sommige Premium Resellers en via de eigen online Apple Store korting op diverse producten. Zo worden alle bestellingen die online gedaan worden gratis geleverd, kun je de iPad 2 aanschaffen met iets meer dan 30 euro korting, kun je een vierde generatie iPad kopen met een korting tot 61 euro en krijg je 12 tot 22 euro korting op een Smart Cover voor je iPad. Helaas krijg je geen korting op de iPad mini. Dit nieuwe model is wel te koop voor de normale adviesprijs.

Meer producten

Natuurlijk draait het niet alleen om tablets. Ook andere producten van Apple waaronder iPods, MacBook computers, AirPort systemen en accessoires worden met korting aangeboden. Alle aanbiedingen zijn alleen vandaag, vrijdag 23 november, geldig en zijn te vinden op de website van Apple.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.