Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chameleon Launcher voor Android tablets verlaagd in prijs

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2012, 10:30 CategorieAndroid

Afgelopen juli werd de nieuwe Chameleon Launcher voor Android tablets gelanceerd waarmee je homescreens een nieuwe vormgeving mee kunt geven en ze op basis van locatie of tijd weer kunt geven. Vlak na de lancering van de Chameleon Launcher heb ik deze uitgebreid getest en waren er een aantal belangrijke minpunten, zoals het beschikbare aantal widgets en de prijs.

Chameleon 1.1

Door de ontwikkelaars van de Launcher werd beloofd dat er spoedig updates zouden volgen die de mogelijkheden zouden uitbreiden. Vorige maand verscheen versie 1.1 dan ook waarbij er ondersteuning voor stock Android widgets toegevoegd werd. Daarnaast werd er een nieuwe Google+ en Google Calendar widget aan de Chameleon widgets toegevoegd. Hierdoor werd het aantal beschikbare widgets een stuk groter en de dure applicatie iets aantrekkelijker.

In prijs verlaagd

Echter was de prijs van 7,86 euro nog aan de hoge kant, zeker voor Android tablet gebruikers die nog niet helemaal overtuigd zijn van de app. Dat heeft de ontwikkelaar van de Chameleon Launcher waarschijnlijk zelf ook gemerkt en daarom is de applicatie nu te downloaden voor een veel aantrekkelijkere prijs van 3,12 euro. Dit legt de drempel een stuk lager om eens wat anders te proberen dan de standaard (stock) Android ervaring.

Benieuwd naar mijn ervaringen met de Chameleon Launcher? Bekijk dan de review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.