Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Latitude 10 Windows 8 tablet nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2012, 11:56 CategorieHardware

Vorige maand liet Dell Nederland weten dat de Latitude 10 tablet pas begin 2013 naar Nederland zou komen maar vandaag verscheen de tablet al op de website van de fabrikant. De nieuwe Windows 8 tablet is vooral gericht op zakelijke gebruikers maar biedt ook voor consumenten interessante specificaties. De Latitude 10 is te koop voor een prijs vanaf 789 euro excl. BTW.

Dell Latitude 10

Ten opzichte van de informatie die we tot nu toe verzameld hebben zijn een aantal zaken veranderd. Zo is de Latitude 10 vanaf nu reeds te koop en beschikt de tablet niet over 128GB aan opslagruimte maar over een SSD opslaggeheugen van 64GB. De overige specificaties zijn hetzelfde gebleven, maar je kunt zelf in het bestelproces nog extra accessoires en software toevoegen.

De Dell Latitude 10 is een 10.1 inch tablet met een IPS display en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Verder beschikt de tablet onder meer over een Intel Atom Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s, Wifi, Bluetooth, een microUSB en een USB 2.0 poort, een SD card reader en een miniHDMI poort. De tablet heeft een profiel van 10.1 millimeter, weegt 725 gram en beschikt over een vervangbare batterij. Qua software draait de tablet op Windows 8 Pro.

De Dell Latitude 10 is reeds te bestellen op de website van Dell voor een prijs vanaf 789 euro excl. BTW, 955 euro incl. BTW.

 • Delen:

Reacties

 1. Robert
  01 november, 2012 om 13:31

  Quote: “Zo is de Latitude 10 vanaf nu reeds te koop, is de adviesprijs geen 955 euro maar 789 euro”

  Volgende de Dell website is de genoemde 789 euro excl BTW. Tel daar 21% bij op en je komt toch echt weer op 955 Euro uit :-(

  • Martijn Chel
   01 november, 2012 om 13:38

   Sorry, stomme fout natuurlijk. Je hebt gelijk!

  • tuur
   13 november, 2012 om 16:54

   met wat toeters en bellen kost hij 1200 ex btw.
   Als basis digitizer betaal je 29 EUR, neem je een bij accessoires een Wacom digitizer kost die 80 EUR.
   Van waar het verschil.

   ik zou eerst graag een inkshow zien van die digitizer op de Dell. Ben ook de Lenovo aan het overwegen, is altijd super build kwaliteit.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.