Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #58

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2012, 14:20 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor onze wekelijke podcast over tablets. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we de teruglopende interesse van fabrikanten in Windows RT, kijken we naar de recent gelanceerde Nexus 7 en Nexus 10 tablets, en hebben we het over het nieuwe Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. Daarnaast gaan we wat dieper in op producten die we ter review hebben liggen, waaronder de iPad mini en Galaxy Note 2. Over de iPad mini hebben we overigens een hevige en interessante discussie.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.