Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #59

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2012, 12:53 CategorieAndroid

Na een wat rustigere week is er toch weer voldoende om over te praten in onze podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het natuurlijk nog even over onze ervaringen met de Apple iPad Mini en de Samsung Galaxy Note II waar we allebei zeer onder de indruk van zijn. Daarnaast bespreken we de ‘bescheiden’ eerste verkoopresultaten van de Microsoft Surface tablet, de Huawei MediaPad 10 FHD die eindelijk in Nederland gelanceerd is en de informatie die overige week opdook over de Office Mobile applicaties voor Android en iOS. Sam heeft inmiddels ook een nieuwe tablet ter review liggen die we kort even bespreken.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Woout
  14 november, 2012 om 18:48

  Ben benieuwd wat ons te wachten staat bij het tweejarig bestaan!!

  • Martijn Chel
   14 november, 2012 om 18:54

   Ben er toevallig net mee bezig :) Spannend!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.