Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #60

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2012, 12:45 CategorieAndroid

Het is maandag en dus weer tijd voor onze podcast, nummer 60 alweer. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het over onder meer over de tablets, technieken en ontwikkelingen die we in 2013 kunnen verwachten, de nieuwe functies en features binnen Android 4.2 Jelly Bean en Sam’s positieve ervaringen met de Yarvik TAB9-200 Xenta tablet. Daarnaast kijken we naar de eerste indrukken van de Archos 101 XS tablet met Coverboard keyboard dock en bespreken we redenen waarom je 1.399 euro uit zou geven voor een Windows 8 slider tablet. Ook hebben we het kort over de introductie van de nieuwe Toshiba AT300SE tablet met Android 4.1 Jelly Bean.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.