Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #61

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2012, 12:31 CategorieAndroid

De afgelopen week stond voornamelijk in het teken van reviews en daar hebben we het dan ook over in de podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het over onder meer over de reviews die we gepubliceerd hebben van de vierde generatie Apple iPad (iPad 4) en de Archos 101 XS tablet met Coverboard keyboard dock. Daarnaast blikken we vooruit naar de review van de budget Huawei MediaPad 7 Lite. Ook bespreken we het tekort aan applicaties voor Windows 8, het nieuwe Sailfish besturingssysteem voor onder andere smartphones en tablets, en hebben we het over de nieuwe functie die we binnenkort aan Tablets Magazine zullen toevoegen.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.