Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste (vage) foto Notion Ink Adam 2 tablet duikt op

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2012, 17:27 CategorieAndroid

Vorige maand werd duidelijk dat de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Notion Ink Adam tablet (hierboven afgebeeld) niet lang meer op zich zou laten wachten. Notion Ink had namelijk de website offline gehaald voor vernieuwingen en bracht al wat nieuws over de Adam 2 tablet naar buiten via een nieuw Twitter account. Vandaag is er via dit Twitter account ook een eerste foto verspreid.

De Notion Ink Adam tablet was één van de eerste tablets waar veel mensen naar uitkeken, maar de tablet heeft het nooit echt kunnen maken door problemen met leveringen, slechte service en veel bugs. De verwachtingen voor het apparaat waren daarbij veel te hoog. Toch geeft Notion Ink het niet op en zou de Adam 2 tablet bijna klaar zijn voor lancering. Uit de wat vage foto die via Twitter gedeeld is kunnen we echter weinig nieuwe informatie halen, behalve dat de tablet een witte afwerking met chrome randen heeft.

Uit eerdere informatie bleek dat de Notion Ink Adam 2 tablet zou beschikken over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en zou draaien op een 1.5GHz Texas Instruments OMAP 4470 processor. Of het bedrijf wederom gekozen heeft voor een PixelQi display is nog niet duidelijk. Hopelijk krijgen we binnen enkele weken meer duidelijkheid over de Adam 2 tablet en voldoet het apparaat dan wel aan alle verwachtingen.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.