Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Emirates gaat crew uitrusten met HP ElitePad 900 Windows 8 tablets

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2012, 11:37 CategorieHardware

Het lijkt erop dat je een nieuw besturingssysteem of een nieuwe tablet pas echt goed in de markt zet wanneer je een vliegtuigmaatschappij zover krijgt om de crew uit te rusten met je software of toestel. Eerder zagen we vliegtuigmaatschappijen hun personeel al uitrusten met iPads en Motorola Xoom tablets, en vandaag is het de beurt aan de HP ElitePad 900 tablet.

Emirates, een vliegtuigmaatschappij uit Dubai, heeft bekendgemaakt haar crew te gaan uitrusten met 1.000 HP ElitePad 900 tablets die draaien op Windows 8. Ook heeft het bedrijf een Windows 8 applicatie ontwikkeld die de crew moet helpen een betere in-flight service te bieden.

De app maakt het mogelijk dat de piloot de crew voor een vlucht alle benodigde informatie geeft, geeft passagiers de mogelijkheid om tijdens de vlucht te upgraden van economy class naar first class, kan feedback van klanten direct na de landing richting het hoofdkantoor sturen, bevat de complete passagierslijst, en geeft voorkeuren van passagiers over bijvoorbeeld eten en drinken weer.

Vanaf 2013 worden de eerste 100 crewleden voorzien van een tablet als soort van testfase. Eind 2013, zodra alles op elkaar is afgestemd, worden de overige 900 crewleden met een exemplaar uitgerust.

Via: Slashgear

 • Delen:

Reacties

 1. heico
  21 november, 2012 om 12:29

  werk veel in asie en vlieg veel met emirates,het is een groote airliner .het zal wel een goede reclame wezen voor HP.

 2. Charl
  21 november, 2012 om 21:09

  Allemaal leuk en aardig, maar wat doe je als de tablet ‘crasht’?
  Ctrl-Alt-Delete?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.