Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu introduceert LifeBook T732 convertible Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2012, 10:48 CategorieHardware

Fujitsu introduceert deze week een nieuwe convertible tablet voor de intensieve gebruiker, de LifeBook T732. Dit model beschikt onder meer over Windows 8 als besturingssysteem, een 12.5 inch LCD display, een Intel Ivy Bridge processor en een display dan omgeklapt kan worden zodat je het geheel als tablet kunt gebruiken.

Fujitsu LifeBook T732

De Fujitsu LifeBook T732 is uitgerust met een behuizing die van aluminium en magnesium gemaakt is wat moet zorgen voor optimale bescherming tegen stoten en vallen. Het apparaat is niet een van de lichtste of slankste tablets met een afmeting van 334 x 244 x 26,8-31 millimeter en een gewicht van 1,86 kilogram. Voor extra bescherming is het keyboard (spat)waterdicht. De batterij moet volgens Fujitsu minimaal 9 uur meegaan op een volle lading.

De tablet zelf beschikt verder over een 12.5 inch standaard LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, ondersteuning voor een active digitizer stylus, 300 nits aan helderheid, een Intel Core i3, i5 of i7 processor, 2GB tot 8GB aan werkgeheugen, 320GB tot 750GB aan opslaggeheugen (ook SSD opties mogelijk), Ethernet, Wifi, Bluetooth 4.0, 3G/4G ondersteuning, USB 2.0 en USB 3.0 poorten, HDMI, VGA en een geheugenkaart lezer.

Zakelijk gebruik

De Fujitsu LifeBook T732 is voornamelijk gericht op de zakelijke gebruiker, iets dat terug te zien is in de mogelijkheden tot beveiliging van de software middels antiTheft en TPM hardware-encryptie, de biometrische sensor voor het scannen van vingerafdrukken, de mogelijkheid om een optische drive aan te sluiten en de tablet uit te breiden met een extra batterij.

Prijs en beschikbaarheid

De LifeBook T732 moet begin volgend jaar naar Europa komen voor een prijs die waarschijnlijk rond de 1.500 euro ligt. Meer informatie over alle mogelijke configuraties en overige specificaties vind je op de website van Fujitsu.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.