Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geen Android 4.2 Jelly Bean voor de Motorola Xoom

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2012, 10:42 CategorieAndroid

In de Verenigde Staten is Motorola Xoom tablet één van de belangrijkere tablets voor Google die ook steeds als een van de eerste tablets een update naar een nieuwe versie van Android gehad heeft. Toch lijkt daar nu een einde aan te komen. Google heeft namelijk laten weten dat de eerste generatie Motorola Xoom geen update naar Android 4.2 Jelly Bean zal krijgen.

Jean-Baptiste Queru, manager van het Android Open Source Project, heeft laten weten dat Android 4.1.2 Jelly Bean het eindstation is voor de Motorola Xoom. Dit is de versie waar de Amerikaanse gebruikers van de Xoom al over kunnen beschikken. Gebruikers buiten de VS zijn afhankelijk van wat de internationale tak van Motorola, welke niet direct met Google verbonden is, doet. Voor deze gebruikers is Android 4.0 Ice Cream Sandwich momenteel de meest recente versie van Android.

Of ook Nederlandse gebruikers dus nog een update naar Android 4.1 Jelly Bean kunnen verwachten is niet duidelijk. De internationale uitrol van een update vond tot nu toe een aantal weken na de Amerikaanse uitrol plaats, maar over Jelly Bean hebben we nog niks vernomen van Motorola.

Lees meer over alle nieuwigheden binnen Android 4.2 Jelly Bean.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.