Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Search app voor Windows RT

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2012, 12:26 CategorieSoftware

Eind vorige maand introduceerde Google een eenvoudige manier om gebruikers van Windows 8 apparaten toegang te geven voor Google Search en de Chrome browser. Deze apps waren tot vandaag alleen geschikt voor de volledige versie van Windows 8, maar inmiddels heeft de zoekgigant ook een Search applicatie speciaal voor apparaten met Windows RT ontwikkeld.

Windows RT

Windows RT is de voor ARM processors geoptimaliseerde versie van Windows 8 en wordt gezien als een ‘uitgeklede’ versie van het volledige Windows 8 doordat je er geen .exe bestanden op kunt draaien. Onder meer Microsoft’s eigen Surface voor Windows RT tablet en de ASUS Vivo Tab RT draaien op Windows RT software.

Google Search

De Google Search app moet echter de volledige Google ervaring bieden, compleet met spraak zoeken, instant resultaten en Google Doodles.

Bing vs Google

Het is niet geheel verrassend dat Google veel moeite doet om gebruikers over te halen haar zoekmachine en andere diensten te gebruiken. Bing, de zoekmachine van Microsoft, zit immers diep geïntegreerd binnen het Windows besturingssysteem.

Via: Google

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.