Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 3G versie kan SMS berichten versturen en ontvangen

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2012, 10:36 CategorieAndroid

De Google Nexus 7 is een van de best presenterende tablets voor een aantrekkelijk lage prijs van 249 euro, maar wil je ook onderweg van alle voordelen kunnen genieten dan is de onlangs gelanceerde 3G versie interessant. Deze versie moet volgende maand in Nederland verschijnen voor 299 euro. Nu blijkt dat je met dit model ook SMS berichten kunt ontvangen en versturen.

SMS berichten versturen en ontvangen

De Duitse collega’s van TabletBlog hebben ontdekt dat de Google Nexus 7 met 3G niet alleen goed is voor mobiel internet. Je kunt er namelijk ook eenvoudig SMS berichten mee versturen en ontvangen. Daar heb je geen root toegang voor nodig en je hoeft niet eens de standaard Jelly Bean SMS applicatie te installeren. Je kunt deze functie toevoegen door de GO SMS Pro applicatie te downloaden uit de Google Play Store. Stop vervolgens een SIM kaart in je de Nexus 7 en je kunt aan de slag. Wil je de standaard Jelly Bean SMS applicatie gebruiken dan moet je de tablet eerst rooten.

Bellen met de Nexus 7

Helaas is bellen met de Nexus 7 3G versie momenteel nog niet mogelijk maar er zal vast een creatieve ontwikkelaar mee aan de slag zijn gegaan. Zodra ook dit mogelijk is, waarschijnlijk wel middels root toegang, melden we het gelijk.

  • Delen:

Reacties

 1. delacosa
  22 november, 2012 om 11:36

  Dat zal heeeel lekker worden als je er ook mee kan bellen.

 2. madsurfer
  18 december, 2012 om 11:29

  Is er al meer bekend over de release date van de nexus 7 3G?
  We zijn bijna een maand verder alleen heb nog niets kunnen vinden.

 3. Kees
  14 februari, 2013 om 22:44

  Weten jullie al of een creatieve ontwikkelaar aan de slag is geweest om de bel functie actief te maken?

 4. ross
  11 mei, 2013 om 11:55

  en, iemand al ontdekt of er al een oplossing is om te bellen met de nexus 3g?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.