Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 met 32GB vanaf volgende week ruim op voorraad

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2012, 11:23 CategorieAndroid

Vorige maand presenteerde Google twee nieuwe varianten van de populaire Nexus 7 tablet; een variant met 32GB aan opslaggeheugen en een variant met 32GB aan opslaggeheugen en 3G functionaliteit. Tot nu toe was er alleen een 16GB Wifi-only variant te koop in Nederland. ASUS heeft inmiddels laten weten dat de 32GB versie vanaf volgende week ruim op voorraad zal zijn.

Meer opslageheugen

De Google Nexus 7 tablet werd in de VS met 8GB en 16GB aan opslaggeheugen gelanceerd maar beschikte niet over een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden. Om consumenten die meer ruimte nodig hebben tegemoet te komen heeft Google nu ook een 32GB variant gelanceerd. Echter komt deze in de plaats van de 16GB versie welke alleen nog uit de huidige voorraad verkocht zal worden.

Prijs en beschikbaarheid

ASUS laat aan Androidworld weten dat er inmiddels een kleine levering richting de winkels gegaan is maar dat de kans groot is dat deze puur voor bestellingen gebruikt wordt. Vanaf 15 november wordt er meer voorraad verwacht, bestaande uit alleen 32GB modellen die een adviesprijs van249 euro meekrijgen. De 32GB plus 3G variant zal eind deze maand of begin volgende maand pas in de winkels liggen voor een prijs van 299 euro.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 7.

  

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.