Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Het Nederlandse dServe brengt concurrerende tablets voor lage prijzen

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2012, 11:35 CategorieAndroid

We kennen al een aantal tabletfabrikanten die vanuit Nederland opereren en sinds kort kunnen we dServe aan dit lijstje toevoegen. Het Nederlandse bedrijf bestaat al wat jaren maar richtte zich voorheen op de Business to Business markt. Nu wil het bedrijf zich met nieuwe en concurrerende tablets ook gaan richten op de markt voor particulieren.

dServe tablets

dServe heeft inmiddels al wat modellen op de Nederlandse markt gebracht, variërend van 7 tot 10.1 inch en allemaal uitgerust met Android als besturingssysteem en 4GB aan intern opslaggeheugen. Zo is de de dServe DSRV 1005C, een 10.1 inch tablet met een Allwiner A10 processor, 512MB aan werkgeheugen, een webcam, HDMI en USB poorten, Wifi en een LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Ook heeft dServe een 7 inch KIDZ tablet voor kinderen op de markt gebracht die draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nieuwe serie

Binnenkort komt dServe echter met een nieuwe serie tablets waarin de stap naar dual-core processors gezet zal worden en waar ook het opslaggeheugen van 4GB uitgebreid zal worden. Voor de nieuwe 10 inch modellen wordt in de nieuwe serie gebruik gemaakt van een IPS display met een hogere resolutie en meer werkgeheugen. De exacte specificaties en prijzen van de nieuwe serie worden binnenkort bekendgemaakt. Wel geeft dServe aan concurrerende tablets voor lage prijzen in de markt te willen zetten.

Zodra de nieuwe serie gelanceerd wordt onderwerpen we de modellen natuurlijk aan een review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.