Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad 10 Link met 3G en HD display gespot

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2012, 10:18 CategorieAndroid

Huawei heeft onlangs pas haar 10 inch MediaPad 10 FHD met Full HD display (hierboven afgebeeld) in Nederland uitgebracht maar de fabrikant zou al een nieuw 10 inch model in ontwikkeling hebben. Deze week zijn in documenten voor Bluetooth en Wifi certificering afbeeldingen, modelnummers en specificaties opgedoken van de Huawei MediaPad 10 Link met 3G en een HD display.

Drie modellen

Uit de diverse opgedoken documenten kunnen we opmaken dat de MediaPad 10 Link in verschillende versies gelanceerd zal worden. Zo wordt er gesproken over de S10-201w, S10-201u en S10-202u. Alle modellen zijn gecertificeerd voor Wifi 802.11a/b/g/n dual-band 2.4/5.x GHz. De twee laatstgenoemde modellen zouden over een 3G/4G module voor mobiel internet beschikken.

Huawei MediaPad 10 Link

Uit de beschrijvingen kunnen we halen dat de MediaPad 10 Link modellen beschikken over een 10.1 inch IPS LCD display met een nog onbekende HD resolutie en het Android besturingssysteem, waarschijnlijk Android 4.1 Jelly Bean. De lage resolutie afbeelding toont een design dat op veel punten overeenkomt met het design van de MediaPad 10 FHD met Full HD display.

Waarschijnlijk gaat het hier om een model dan net tussen de low-end MediaPad 7 Lite en de high-end MediaPad 10 FHD invalt. De schermresolutie bedraagt dan ook waarschijnlijk 1.280 bij 800 pixels en Huawei zou gekozen kunnen hebben voor een dual-core processor van eigen makelij. Zodra er meer informatie opduikt lees je het hier.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Huawei MediaPad 10 Link
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.