Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

JBL lanceert OnBeat Venue LT speakerdock voor de iPad Mini en iPad 4

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2012, 12:38 CategorieAccessoires

JBL lanceert vandaag een nieuw speakerdock dat geschikt is voor de iPad Mini en vierde generatie iPad. De JBL OnBeat Venue LT biedt gebruikers flexibiliteit bij het beluisteren van muziek doordat er geen speciale Apple kabels of adapters nodig zijn. De nieuwe Apple Lightning producten kunnen in het JBL speakersdock worden opgeladen.

JBL OnBeat Venue LT

De JBL OnBeat Venue LT is een draadloze speaker voor thuis en beschikt over een verborgen Lightning dockconnector achter het JBL logo aan de onderkant van de luidspreker. Daarnaast beschikt de dock ook over twee full-range-luidsprekers en Slipstream-port-technologie voor een krachtige bas en een groot bereik. De speaker kan dankzij de TrueSteam technologie draadloos streamen met Bluetooth en worden aangesloten op maximaal acht mobiele apparaten. Hierdoor is de OnBeat Venue LT onder meer geschikt voor gebruik met de iPad Mini en de vernieuwde iPad 4 met Retina display. De JBL OnBeat Venue LT bevat de MusicFlo -app die gratis kan worden gedownload. Hiermee kun je eigen playlists en mixen maken, het volume en de geluidsfrequenties aanpassen en door albumcovers bladeren.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL OnBeat Venue LT heeft een adviesprijs van 229 euro en zal beschikbaar zijn in december.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.