Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KOLOS: ’s werelds eerste gaming stuurwiel voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2012, 14:37 CategorieAccessoires

Een van de meest populaire activiteiten op tablets is het spelen van games. Echter ben je vaak beperkt tot het gebruik van de on-screen knoppen en de bewegingssensors bij het kantelen van de tablet. Bij bijvoorbeeld een race-spel is dit niet optimaal en daarom is het KOLOS stuurwiel voor de iPad ontwikkeld. Deze biedt je een realistische(re) gaming ervaring.

Het KOLOS stuurwiel heeft een diameter van 30 centimeter, beschikt over een anti-zweet rubberen coating en kan eenvoudig middels clips bevestigd worden. Vervolgens kun je het stuurwiel met twee handen vasthouden zoals je een echt stuurwiel vast zou houden. Echter ben je nog steeds aangewezen op de on-screen knoppen voor extra functies, welke bediend kunnen worden middels je duimen, en bedekt het stuurwiel de standby-knop en de connector van de tablet. Het stuurwiel kan aan een tafel bevestigd worden middels een meegeleverde voet maar kan ook los gebruikt worden. Ook is het model het stuurwiel als standaard te gebruiken voor het spelen van games waarbij je je handen vrij wilt houden.

Het KOLOS stuurwiel is geschikt voor de iPad 2, 3 en 4 en is momenteel een crowdfunding project op Indiegogo. Voor 50 dollar kun je een los racewiel veiligstellen. Wil je de voet en het mechanisme erbij dan kost je dit 85 dollar. Wanneer het doel bereikt wordt zullen de eerste KOLOS stuurwielen waarschijnlijk in mei 2013 geleverd worden.

Via: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.