Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lancering Archos GamePad gaming tablet wederom uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2012, 15:01 CategorieAndroid

Dat tablets pas maanden na de presentatie van een fabrikant op de markt komen is iets dat we inmiddels wel gewend zijn, maar wanneer een fabrikant een lanceerdatum bekendmaakt tijdens de presentatie en deze niet gehaald wordt worden mensen pas ongeduldig. Zo wachten we alweer twee maanden op de lancering van de voor games geoptimaliseerde Archos GamePad.

Archos GamePad

Deze tablet is door Archos ontwikkeld voor de game-liefhebbers die een tablet willen hebben met fysieke knoppen zoals we van een controller kennen. Daarnaast beschikt de tablet wel over de standaard functies die we ook van andere tablets kennen zoals een browser, toegang tot de Google Play Store en de mogelijkheid om allerlei andere apps te gebruiken. De GamePad beschikt onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.5GHz dual-core processor, 8GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card reader en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

Software problemen

Begin deze maand doken er winkels op waar de Archos GamePad reeds gereserveerd kon worden wat duidde op een mogelijke lancering in november. Echter is november ook alweer bijna voorbij en wordt het er niet duidelijker op wanneer we de tablet kunnen verwachten. Archos heeft deze week op Facebook wat ongeduldige consumenten laten weten dat de Archos GamePad niet vertraagd is om mogelijke copyright problemen rondom de naam maar omdat het bedrijf laatste hand legt aan verschillende software bugs. Volgens Archos kunnen we de tablet binnen een paar weken verwachten, hopelijk nog voor kerst.

Via: Arctablet

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.