Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad Twist met Windows 8 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2012, 12:56 CategorieHardware

Eerder deze week liet de CEO van Lenovo weten dat hij verwacht dat de zogenaamde convertible tablets het uiteindelijk zullen winnen van de stand-alone tablets. Op zich geen vreemde uitspraak aangezien Lenovo zelf een aantal interessante convertible tablets op de markt brengt, waaronder de nieuwe ThinkPad (Edge) Twist met Windows 8 of Windows 8 Pro.

Lenovo ThinkPad Twist

De ThinkPad Twist lijkt op het eerste gezicht een geavanceerde UltraBook maar heeft de mogelijkheid om het display om te klappen en het geheel vervolgens als tablet te gebruiken. Kortom, een convertible tablet. Verder is de ThinkPad Twist uitgerust met een 12.5 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Core i5 of Core i7 processor, 4GB of 8GB aan werkgeheugen, een 500GB harddisk of 128GB aan SSD opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten, een mini DisplayPort en Dolby Home Theatre audio.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo ThinkPad Twist.

Meerdere varianten

Lenovo heeft bij de lancering van de ThinkPad Twist aangegeven dat er meerdere varianten te koop zullen zijn. Zo heb je de keuze uit een Intel Core i5 of Core i7 processor, een 320GB of 500 GB harddisk of 128GB SSD opslag, en 4GB of 8 GB werkgeheugen. Echter is de keuze in Nederland een stuk kleiner, op dit moment althans. Meerdere winkels bieden de ThinkPad Twist aan in vier varianten; een Windows 8 of Windows 8 Pro variant, en een QWERTY of AZERTY variant.

Lenovo ThinkPad Twist kopen

De Lenovo ThinkPad Twist is onder meer te koop bij MaxICT, Centralpoint en Takeitnow. De prijs ligt overal rond de 1.000 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.