Microsoft Surface Pro in Duitsland te bestellen vanaf 800 euro

06 november 2012 1 Minuut 2 Reacties
Microsoft-Surface-2

Sinds 26 oktober heeft Microsoft een eigen tablet op de markt in de vorm van de Surface voor Windows RT. Dit model draait, zoals de naam al aangeeft, op het voor ARM processors ontwikkelde Windows RT besturingssysteem. Maar, Microsoft komt ook met een geavanceerdere variant die draait op de volledige versie van Windows 8 en beschikt over een Full HD display.

De Surface voor Windows 8 Pro beschikt over betere specificaties en kent dus geen beperkingen qua software. Daar hoort dan echter ook een minder aantrekkelijk prijskaartje bij. De Surface voor Windows RT is inmiddels te koop in onder andere Frankrijk en Duitsland voor een prijs vanaf 499 euro. De Surface voor Windows 8 Pro moet eind dit jaar of begin volgend jaar verschijnen. Hoewel Microsoft nog geen prijzen bekendgemaakt heeft is de versie met Windows 8 Pro in Duitsland wel reeds te bestellen voor een prijs vanaf 800 euro.

Surface Pro pre-orders

De Microsoft Surface voor Windows 8 Pro met 64GB aan SSD opslaggeheugen zou in Duitsland een prijs van ruim 800 euro krijgen. Wil je 128GB aan opslaggeheugen dan komt hier nog ruim 100 euro bij. Het is echter niet duidelijk of je er voor deze prijs een keyboard cover bij krijgt. De winkel waar de tablet reeds te bestellen zijn geeft aan dat de levertijd op 3 tot 4 maanden staat wat inhoudt dat de tablet ergens begin volgend jaar op de markt moet verschijnen.

Reacties (2)