Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface RT updates zorgen voor betere prestaties

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2012, 10:21 CategorieHardware

Bezitters van een Microsoft Surface voor Windows RT tablet hebben sinds het moment dat de tablet gelanceerd werd te maken met een groot aantal bugs en problemen. Microsoft lijkt geluisterd te hebben en is meteen aan de slag gegaan om de ervaring te verbeteren. De softwaregigant heeft een aantal updates uitgerold die de Surface RT sneller en stabieler maken.

Surface RT updates

Microsoft heeft gisteren in totaal acht updates uitgebracht voor de Surface voor Windows RT. Deze updates brengen onder meer bugfixes, een firmware update, verbeteringen qua prestaties en beveiligingsupdates. Na installatie moet onder meer de mogelijkheid verschijnen om het lock screen naar eigen wens in te stellen, moeten apps te installeren zijn zonder error melding, moeten de prestaties verbeteren wanneer het apparaat uit slaapstand gehaald wordt en moet de batterijduur in slaapstand verbeterd zijn.

Sneller en beter

De eerste reacties op de updates zijn overwegend positief. Volgens ZDnet laten gebruikers weten dat de tablet sneller en soepeler werkt, en dat Internet Explorer 10 beter presteert na de update.

Surface RT in Nederland

De Microsoft Surface RT is helaas nog niet in Nederland te koop. Wel in landen om ons heen als Duitsland en Frankrijk. Wanneer de tablet in ons land verschijnt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.