Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface tablet geplaagd door audio problemen

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2012, 10:31 CategorieHardware

Microsoft heeft onlangs haar eigen Surface tablet uitgebracht die draait op het Windows RT besturingssysteem. Hoewel de tablet aantrekkelijk geprijsd is en er heel wat mensen in de rij stonden voor een exemplaar duiken er steeds meer problemen op. Zo zou de tablet geplaagd worden door audio problemen die mogelijk veroorzaakt worden door de Touch Cover.

De Surface RT tablet kan met een speciale Touch Cover geleverd worden waarin een keyboard verwerkt zit. Deze cover dient tegelijkertijd als standaard en biedt onderweg bescherming voor je tablet. Diverse bezitters van een Surface tablet melden op het Surface forum van Microsoft dat de audio op willekeurige momenten wegvalt. De oorzaak zou liggen bij het gebruik van de Touch cover.

Medewerkers van Microsoft laten op het forum weten dat er gezicht wordt naar de oorzaak van het probleem. Ze raden gebruikers aan om contact op te nemen en de Touch cover om te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Beschikbaarheid Nederland

De Surface voor Windows RT is momenteel te koop in onder meer Duitsland, de VS en Frankrijk voor een prijs vanaf 499 euro. Hiervoor krijg je de 32GB variant zonder keyboard cover. Wanneer de tablet naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

Via: NeoWin

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.