Nexus 7 hoger op het verlanglijstje dan de iPad Mini

12 november 2012 1 Minuut 2 Reacties
iPad-mini-nexus-7-2

De feestdagen komen er weer bijna aan en dus kunnen we de verlanglijstjes weer gaan opstellen. Net zoals elk kaar wordt het publiek middels diverse enquêtes weer ondervraagd over wat er bovenaan het verlanglijstje komt te staan. De website Techbargains heeft Amerikaanse consumenten gevraagd naar welke tablet het liefst onder de kerstboom gevonden wordt.

Nexus 7 meest populair

1.200 Amerikanen gaven hun voorkeur op en daaruit blijkt dat de Google Nexus 7 bij het grootste deel (een derde) van deze consumenten bovenaan het verlanglijstje staat. Op plek twee volgt de iPad (4) met 30 procent van de stemmen en op de derde plek vinden we de iPad Mini pas terug met 24 procent van de stemmen. Ook wordt uit het onderzoek duidelijk welke tablets men het minst graag cadeau krijgt. Dit zijn tablets als de Microsoft Surface, de Amazon Kindle Fire en de Nook tablet.

December is de maand waarin tablet fabrikanten hun producten extra onder de aandacht brengen aangezien de feestdagen zorgen voor een flinke boost in de verkoopaantallen. Van de 1.200 ondervraagde Amerikanen zegt meer dan de helft tijdens de feestdagen een tablet te zullen aanschaffen. De helft hiervan wil de cadeau doen aan een ander, terwijl een derde de tablet zelf wil houden.

Staat er een tablet op jouw verlanglijstje? En is dit de Nexus 7, iPad Mini of een andere tablet?

Via: Businessnews

Reacties (2)