Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 7 hoger op het verlanglijstje dan de iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2012, 13:15 CategorieAndroid

De feestdagen komen er weer bijna aan en dus kunnen we de verlanglijstjes weer gaan opstellen. Net zoals elk kaar wordt het publiek middels diverse enquêtes weer ondervraagd over wat er bovenaan het verlanglijstje komt te staan. De website Techbargains heeft Amerikaanse consumenten gevraagd naar welke tablet het liefst onder de kerstboom gevonden wordt.

Nexus 7 meest populair

1.200 Amerikanen gaven hun voorkeur op en daaruit blijkt dat de Google Nexus 7 bij het grootste deel (een derde) van deze consumenten bovenaan het verlanglijstje staat. Op plek twee volgt de iPad (4) met 30 procent van de stemmen en op de derde plek vinden we de iPad Mini pas terug met 24 procent van de stemmen. Ook wordt uit het onderzoek duidelijk welke tablets men het minst graag cadeau krijgt. Dit zijn tablets als de Microsoft Surface, de Amazon Kindle Fire en de Nook tablet.

December is de maand waarin tablet fabrikanten hun producten extra onder de aandacht brengen aangezien de feestdagen zorgen voor een flinke boost in de verkoopaantallen. Van de 1.200 ondervraagde Amerikanen zegt meer dan de helft tijdens de feestdagen een tablet te zullen aanschaffen. De helft hiervan wil de cadeau doen aan een ander, terwijl een derde de tablet zelf wil houden.

Staat er een tablet op jouw verlanglijstje? En is dit de Nexus 7, iPad Mini of een andere tablet?

Via: Businessnews

 • Delen:

Reacties

 1. Robin
  12 november, 2012 om 18:49

  En terecht! Ik heb al een Nexus 7, dus hij staat er niet op bij mij :P

  Maar het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mobiel en krachtig apparaatje voor een goede prijs.

  Een groot pluspunt is dat je met de Nexus-lijn vaak als eerste de updates krijgt van Android, omdat het draait op een pure Android versie.

 2. Suzanne
  12 november, 2012 om 21:12

  Bij mij staat de Nexus 7 32Gb 3G op het verlanglijstje, ben erg benieuwd hoe deze het doet, want ik heb hier 2 Apple fans. Mijn zoon heeft een iPad Mini voor zijn verjaardag gekregen (ipv een nieuwe iPod) en mijn man een iPad1.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.