Nieuwe promotievideo ASUS Transformer Book met Windows 8

09 november 2012 1 Minuut 3 Reacties
ASUS-Transformer-Book

ASUS heeft al een aantal interessante Windows 8 producten in Nederland gelanceerd, waaronder de Vivo Tab RT en Vivo Tab tablets. Voor de veeleisende gebruiker komt de fabrikant echter ook met een echte krachtpatser, de ASUS Transformer Book. Het principe blijft echter hetzelfde; een hybride tablet die voorzien kan worden van een volwaardig keyboard dock.

ASUS Transformer Book

ASUS heeft eind augustus twee modellen van de Transformer Book gepresenteerd; een 11.6 inch variant en een 13.3 inch variant. Tot op heden hebben we van ASUS Benelux alleen informatie ontvangen over de 13.3 inch versie. Deze zou onder meer beschikken over een Full HD IPS display, een Intel Core i5 of i7 processor, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen en een HDMI poort. Het dock is wat geavanceerder dan we van ASUS gewend zijn want hier zit naast twee USB 3.0 poorten en een mini DisplayPort ook een extra harddisk van 500GB verwerkt.

In onderstaande, nieuwe, promotievideo van ASUS worden de belangrijkste features van de Transformer Book getoond.

Prijs en beschikbaarheid

De 13.3 inch ASUS Transformer Book komt ergens in december in twee varianten naar Nederland; een met de Intel Core i5 processor en een met de krachtigere Intel Core i7 processor. Het eerste model krijgt een adviesprijs van 1.299 euro, terwijl de krachtigere versies 100 euro extra kost.

Reacties (3)