Samsung begint Android 4.1 Jelly Bean updates voor de Galaxy Tab 2

22 november 2012 1 Minuut 7 Reacties
Galaxy-tab-2-7-0

Samsung is de best verkopende Android tablet fabrikant maar dat betekent niet dat je ook de beste service krijgt wat betreft Android updates. Gebruikers van de Samsung Galaxy Tab 10.1 hebben onlangs pas de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update gekregen en de Koreaanse fabrikant begint nu ook met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Tab 2.

Galaxy Tab 2

In Frankrijk is Samsung begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Wifi-only versie van de Galaxy Tab 2 (7.0), de 7 inch tablet van de fabrikant die vanuit de winkel voorzien is van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De update kan Over The Air of via Samsung Kies binnengehaald worden. Wanneer de update naar Nederlandse bezitters van een Galaxy Tab 2 (7.0) komt is niet duidelijk, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

Galaxy Tab 8.9

Een tablet die al veel langer te koop is, is de Samsung Galaxy Tab 8.9. Dit model draait nog steeds op Android 3.2 Honeycomb en dat terwijl de 10.1 inch versie al voorzien is van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Echter is Samsung vandaag in Maleisiƫ begonnen met de uitrol van Android 4.0 ICS. Ook hiervan is niet bekend wanneer de update in Nederland zal verschijnen, maar het is goed nieuws dat er in ieder geval vooruitgang geboekt wordt.

Samsung gaf in september duidelijkheid over welke tablets een Android 4.1 Jelly Bean update zullen krijgen. Dat zijn Galaxy Tab 7.0 Plus, de Galaxy Note 10.1, de Galaxy Tab 2 (10.1) en de Galaxy Tab 2 (7.0).

Via: Sammobile

Reacties (7)