Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Note 10.1

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2012, 11:43 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 10.1 is momenteel het topmodel van Samsung maar draait nog steeds op het al wat oudere Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tijdens de presentatie van de tablet eerder dit jaar gaf Samsung al aan binnen niet al te lange tijd een update naar Android 4.1 Jelly Bean uit te zullen rollen. Vandaag is de fabrikant gestart bij onze oosterburen.

Android 4.1 Jelly Bean update

Samsung is in Duitsland begonnen met de uitrol van de Android 4.1 Jelly Bean update voor de Galaxy Note 10.1. Deze versie van Android brengt diverse vernieuwingen en verbeteringen, waaronder de persoonlijke assistent Google Now en verbeterde notificaties. Wellicht het belangrijkste onderdeel van Jelly Bean is Project Butter. Dit betekent dat het besturingssysteem een stuk sneller en soepeler moet zijn dan voorgaande versies. Toch is dat geen garantie dat de ervaring op de Galaxy Note 10.1 ook verbetert aangezien de hardware configuratie nogal veel invloed heeft op de werking van Project Butter.

De update wordt op dit moment in Duitsland uitgerold. Wanneer Nederland aan de beurt is, is nog niet duidelijk.

Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 is een 10.1 inch tablet die beschikt over een Super PLS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een 1.4 GHz quad-core Exynos 4412 processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth, optioneel 3G en natuurlijk de bekende S-Pen stylus. Met deze S-Pen kun je de tablet bedienen, kun je tekenen en ook schrijven.

Inmiddels geldt er overigens een speciale actie voor de Samsung Galaxy Note 10.1. Zo krijg je 75 euro terug bij aankoop van de Wifi-only of Wifi plus 3G variant.

Via: SamFirmware  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.