Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert Smart Dock accessoire voor de Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2012, 15:13 CategorieAccessoires

Samsung heeft onlangs een nieuwe ‘phablet’ gelanceerd in de vorm van de Galaxy Note II. Bij een premium toestel horen natuurlijk accessoires waarmee je de functionaliteit kunt uitbreiden. Daarom heeft Samsung afgelopen week het Galaxy Note II Smart Dock gelanceerd. Hiermee kan het toestel verbonden worden met een HD monitor, een harddisk en een keyboard.

Het Smart Dock breidt de mogelijkheden van de Galaxy Note II uit middels een HDMI poort, drie USB poorten en een audio uitgang. Hierdoor kun je eenvoudig een speakersysteem, een muis, een keyboard, een harddisk en een monitor aansluiten. Kortom, je maakt van je smartphone (of tablet) een nagenoeg complete computer met Android als besturingssysteem. Het geheel kan opgeladen worden middels een microUSB poort en is een microUSB reisadapter wordt standaard meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

Het Samsung Galaxy Note II Smart Dock wordt in de VS inmiddels aangeboden voor een prijs van 99,99 dollar. Wanneer het dock in Nederland verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Meer informatie

Meer informatie, de laagste prijzen en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II. Voor een eerste indruk van het toestel kun je terecht in dit artikel.

Bron: Samsung

 

 • Delen:

Reacties

 1. GALAXY NOTE
  07 november, 2012 om 16:16

  is deze niet compatble met de eerste generatie van de galaxy note variant? zo wel : gelijk de volgende vraag ,, als je de telefoon in stopt , wordt de telefoon dan ook automatisch opgeladen ?

  • Martijn Chel
   07 november, 2012 om 16:21

   Qua compatibiliteit staat er op de site van Samsung alleen de Note II. Opladen kan inderdaad via het dock.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.