Samsung lanceert Smart Dock accessoire voor de Galaxy Note II

05 november 2012 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-Note-2-smart-dock

Samsung heeft onlangs een nieuwe 'phablet' gelanceerd in de vorm van de Galaxy Note II. Bij een premium toestel horen natuurlijk accessoires waarmee je de functionaliteit kunt uitbreiden. Daarom heeft Samsung afgelopen week het Galaxy Note II Smart Dock gelanceerd. Hiermee kan het toestel verbonden worden met een HD monitor, een harddisk en een keyboard.

Het Smart Dock breidt de mogelijkheden van de Galaxy Note II uit middels een HDMI poort, drie USB poorten en een audio uitgang. Hierdoor kun je eenvoudig een speakersysteem, een muis, een keyboard, een harddisk en een monitor aansluiten. Kortom, je maakt van je smartphone (of tablet) een nagenoeg complete computer met Android als besturingssysteem. Het geheel kan opgeladen worden middels een microUSB poort en is een microUSB reisadapter wordt standaard meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

Het Samsung Galaxy Note II Smart Dock wordt in de VS inmiddels aangeboden voor een prijs van 99,99 dollar. Wanneer het dock in Nederland verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Meer informatie

Meer informatie, de laagste prijzen en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II. Voor een eerste indruk van het toestel kun je terecht in dit artikel.

Bron: Samsung

Reacties (2)