Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung verkoopt 3 miljoen Galaxy Note II phablets in één maand

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2012, 10:38 CategorieAndroid

De eerste generatie Galaxy Note phablet was een groot succes en daarom introduceerde Samsung afgelopen september een opvolger in de vorm van de Galaxy Note II. De nieuwe variant heeft onder meer een snellere processor en een groter display meegekregen maar beschikt nog steeds over de geavanceerde S-Pen stylus waarmee je kunt navigeren of notities kunt maken.

3 miljoen keer verkocht

De Samsung Galaxy Note II is in de eerste 5 weken na introductie al 3 miljoen keer over de toonbank gegaan, dat laat de Zuid-Koreaanse fabrikant vandaag weten. Dit zou betekenen dat de nieuwe variant nog sneller verkocht is dan de eerste generatie. In augustus liet Samsung weten dat er van de eerste generatie Galaxy Note tot op dat moment 10 miljoen stuks verkocht waren. Hoe hoog dat aantal nu ligt maakte Samsung niet bekend.

Galaxy Note II

De Samsung Galaxy Note II is wat groter dan de gemiddelde smartphone maar net te klein om een tablet genoemd te worden. Het toestel beschikt onder meer over een 5.5 inch Super AMOLED display, een 1.6GHz quad-core processor, 2GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, Wifi, 3G/4G, NFC ondersteuning en Bluetooth 4.0. Ook wordt de S-Pen stylus meegeleverd. Qua software is de Note II uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.