Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung verkoopt vijf miljoen Galaxy Note II phablets

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2012, 12:56 CategorieHardware

De eerste generatie Galaxy Note was al een groot succes maar de tweede generatie is nog een stuk succesvoller. Begin deze maand liet Samsung al weten dat de teller van het verkochte aantal Galaxy Note II phablets op drie miljoen exemplaren stond en vandaag laat de Koreaanse fabrikant weten dat er wereldwijd inmiddels vijf miljoen exemplaren verkocht zijn.

Phablets

Het aparte formaat maakt dat de Galaxy Note II net tussen de smartphone en de tablet categorie invalt, iets dat in eerste instantie als nadeel bestempeld werd door reviewers. Toch lijken consumenten hier geen enkele moeite mee te hebben en wint de Galaxy Note II alleen maar aan populariteit. Het toestel werd zelfs in een nieuwe categorie met de naam ‘phablets’ geplaatst waar inmiddels meer fabrikanten toestellen in willen lanceren.

Review

De Samsung Galaxy Note II is op verschillende punten aangepast en verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. Zo is het display iets groter, is de processor krachtiger, zijn de mogelijkheden van de S-Pen stylus uitgebreid en is het werkgeheugen vergroot. Dit alles maakt dat Galaxy Note II een van de beste mobiele toestellen van dit moment is. Meer informatie en onze ervaringen vind je in de review van de Samsung Galaxy Note II.

Bron: Samsung

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.