Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype 3.0 voor Android brengt verbeterde tablet interface

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2012, 18:54 CategorieAndroid

Vandaag is versie 3.0 van de Skype app voor Android gelanceerd en daarnaast heeft de applicatie de mijlpaal van 100 miljoen downloads bereikt. Versie 3.0 bevat verschillende verbeteringen zoals een voor tablets geoptimaliseerde interface die ook sneller moet zijn, verbeterde audiokwaliteit en de mogelijkheid om je aan te melden middels een Microsoft account.

Skype geoptimaliseerd voor tablets

De belangrijkste wijziging binnen Skype 3.0 is de interface die geoptimaliseerd is voor tablets. Zo worden onder meer de Samsung Galaxy Tab 2, Google Nexus 7, Acer Iconia Tab tablets, ASUS Transformer tablets, Motorola Xoom en Sony Tablet S als compatibele apparaten genoemd. Volgens het bedrijf moet het nieuwe design er voor zorgen dat Skype er op elk Android apparaat perfect uitziet. In onderstaande video wordt de interface gedemonstreerd.

Betere audiokwaliteit

Naast de aanpassingen voor tablets is ook de audiokwaliteit verbeterd. Skype versie 3.0 brengt ondersteuning voor de audio codec SILK welke ontwikkeld is voor een optimale weergave van spraak. Middels deze codec moeten gesprekken altijd optimaal te voeren zijn, ongeacht de snelheid van de internetverbinding. Als laatste punt is er nu de mogelijkheid om in te loggen middels een Microsoft account. Hiermee krijg je ook toegang tot je Messenger contacten en kun je deze samenvoegen met je Skype contacten.

Downloaden

Skype voor Android versie 3.0 is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.