Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spatwaterdichte Sony Xperia Tablet S half november naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2012, 11:11 CategorieAndroid

Begin deze maand werd bekend dat verkoop van de nieuwe Sony Xperia Tablet S gestopt werd door een fout in de behuizing die ervoor zou kunnen zorgen dat er waterschade ontstaat. Sony gaf aan dat consumenten die een Xperia Tablet S gekocht hadden hun apparaat gratis konden laten controleren en de fabrikant zou zelf de huidige voorraad inspecteren.

Spatwaterdicht

Door een fout in het productieproces is er bij sommige modellen ruimte ontstaan tussen het scherm en de behuizing waardoor er water binnen zou kunnen dringen. Eén van de features van de tablet is echter dat deze spatwaterdicht is en daarom besloot Sony de reeds verkochte tablets te laten onderzoeken en de verkopen voorlopig te stoppen.

Huidige voorraad niet gecontroleerd

Hoewel er nog steeds een aantal Nederlandse winkels zijn die de tablet uit voorraad verkopen geeft Sony aan dat er later deze maand pas een nieuwe voorraad verwacht wordt waarbij het probleem niet meer aanwezig is. De huidige modellen die door winkels verkocht worden zijn dus waarschijnlijk niet door Sony gecheckt en zouden dus niet spatwaterdicht kunnen zijn.

Mocht je een Xperia Tablet S willen aanschaffen in de komende dagen of dit onlangs gedaan hebben dan is het verstandig contact op te nemen met Sony om je tablet te laten controleren.

Rond half november wordt de nieuwe voorraad in Nederland verwacht.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.